Keramiek Dordrecht *Inschrijfformulier* zonder lesinformatie

Draaien voor beginners & gevorderden

– Cursusseizoen 2023-2024 –  dag- en avondcursussen

Start op wo. 6 en do. 7 september 2023.

Aanmelding cursus draaien voor beginners & gevorderden

Op een gezellige en ontspannen manier kennis maken met pottenbakken.

Seizoen 2023-24, Startdatum, aantal lessen en prijzen in één overzicht:

– klik hier  –

Inschrijving en jouw gegevens

De startdatum voor de korte introductie cursus is naar eigen inzicht gedurende het hele seizoen mits er in het gewenste dagdeel plaats is. Deze cursus kan niet in de avonden gevolgd worden. De eerste les is tevens een proefles. Geef je startdatum voorkeur op in het onderstaande opmerkingenveld. Maak hier de keuze voor jouw cursus ( let op het aantal weken):
De één- of meerdaagse workshop kan in gepland worden op dinsdag en vrijdag. Dien je aanvraag in door een specificatie van je wens aan ons door te geven in het onderstaande opmerkingenveld. ( in tegenstelling tot de reguliere cursussen zijn de tarieven voor de workshops exlusief.21% btw
Indien de atelierruimte beschikbaar is op donderdagochtend (10:30 tot 12:30u) worden de privé lessen en, of persoonlijke coaching op maat gegeven. Dien je aanvraag in door een specificatie van je wens aan ons door te geven in het onderstaand opmerkingen veld.
Selecteer hier de gewenste facturering. Je kunt kiezen voor een betaling in één keer of in maandelijkse termijnen. (Ik factureer nadat we met de cursus gestart zijn)
(vul gewenste dagdeel en tijd in bij keuze voor cursus van 7 of 32 weken)
Door dit formulier te verzenden ben ik genoodzaakt ( EU privacy wetgeving ) je te vragen of je akkoord bent dat wij je email adres en telefoon nummer gebruiken (opvragen) alleen voor de inschrijving die hierboven genoemd staan. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze inschrijvingen , deze worden NOOIT gedeeld en worden na verzending automatisch verwijderd uit deze online pagina.

Voor specifieke informatie of een vraag ? Mailt u dan naar cursus-workshop@pm.me

Kom gerust even kijken, kennismaken of een gratis proefles draaien als het je uitkomt op woensdag of donderdag. Wij zijn er op woensdagen tussen 09:00 en 21:30 en op donderdagen van 13:30 tot 21:30

met vriendelijke groet, Olaf Stevens.

Studio Olaf Stevens
telefoon: 0654910893
BTW: NL001514901B90
K.V.K.23066197