Keramiek Dordrecht *Inschrijfformulier* zonder lesinformatie

Draaien voor beginners & gevorderden

– Cursusseizoen 2023-2024 –  dag- en avondcursussen

CURSUSLOKATIE:

ENERGIEHUIS

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

vervolgcursus Start weer op wo. 10 en do. 11 januari 2023.


Aanmeldformulier Cursus draaien voor beginners & gevorderden. Klei is niet in de cursusprijs inbegrepen. In de cursus-kleiprijs zijn de kosten voor het bakken, het basis glazuur en de kleurpigmenten voor decoraties opgenomen.

Inschrijving en jouw gegevens

De startdatum voor een korte introductie cursus is altijd mogelijk gedurende het hele seizoen mits er op het gewenste dagdeel plaats is. De korte introductiecursus kan niet in de avonduren gevolgd worden. De eerste les is tevens een proefles. Bevalt deze ervaring niet, geen nood, deze les is in dat geval gratis! Geef, indien nodig, je startdatum op in het onderstaande opmerkingenveld. Om misverstanden te voorkomen. Er is geen regeling voor een maandelijkse opzegtermijn. U heeft zich door de cursus te starten gecommitteerd aan de overeengekomen cursusduur van 7, 13,17 of 30 weken.
De één- of meerdaagse workshop (minimaal 4 en maximaal 7 personen per sessie) kan in gepland worden op dinsdag en vrijdag. Dien je aanvraag in door een specificatie van je wens aan ons door te geven in het onderstaande opmerkingenveld. ( in tegenstelling tot de reguliere cursussen zijn de tarieven voor de workshops exlusief.21% btw
Indien de atelierruimte beschikbaar is op donderdagochtend (10:30 tot 12:30u) kunnen privé lessen en, of persoonlijke coaching op maat gegeven worden. Dien je aanvraag in door een specificatie van je wens aan ons door te geven in het onderstaand opmerkingen veld.
Selecteer hier de gewenste facturering. Je kunt kiezen voor een betaling in één keer of in maandelijkse termijnen. Ik factureer een week voor het begin van het seizoen ( eind augustus en eind december) of nadat je een proefles gehad hebt.
(vul gewenste dagdeel en tijd in bij keuze voor cursus van 7 of 32 weken)
Door dit formulier te verzenden ben ik genoodzaakt ( EU privacy wetgeving ) je te vragen of je akkoord bent dat wij je email adres en telefoon nummer gebruiken (opvragen) alleen voor de inschrijving die hierboven genoemd staan. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze inschrijvingen , deze worden NOOIT gedeeld en worden na verzending automatisch verwijderd uit deze online pagina.

Voor specifieke informatie of een vraag ? Mailt u dan naar cursus-workshop@pm.me

Kom gerust even kijken, kennismaken of een gratis proefles draaien als het je uitkomt op woensdag of donderdag. Wij zijn er op woensdagen tussen 09:00 en 21:30 en op donderdagen van 13:30 tot 21:30

met vriendelijke groet, Olaf Stevens.

Studio Olaf Stevens
telefoon: 0654910893
BTW: NL001514901B90
K.V.K.23066197