Keramiek Dordrecht *Inschrijfformulier* zonder informatie

Draaien voor beginners & gevorderden – Inschrijfformulier

Draaien voor beginners & gevorderden
Heb je speciale wensen, een workshop met vrienden, dan kan dat natuurlijk ook. Neem dan even contact met me op. Is de cursus al gestart? Geen probleem…schrijf een mail of bel. Tussentijds instappen kan altijd als het geselecteerde cursus-dagdeel nog niet vol is!

Start woensdag 6 en donderdag 7 januari 2021

Porselein Keramiek French Porcelain Ceramics plates cups glass gifts design webshop Dutch designer Olaf Stevens

2021 Aanmelding cursus draaien voor beginners & gevorderden
Voor uw Privacy wordt nadat uw formulier is ingevuld en verstuurd alle door u ingevulde gegevens volledig gewist en op geen enkele server bewaard. Hiermee handelen en voldoen wij aan de European Union General Data Protection Regulation (GDPR).
Uw gegevens worden op geen enkele manier met derden gedeeld. We gebruiken de informatie in dit formulier alleen om met u te kunnen communiceren over uw aanmelding bij de cursus. Voor uw Privacy wordt nadat dit formulier is ingevuld en verstuurd alle door u ingevulde gegevens volledig gewist en op geen enkele server bewaard. Hiermee handelen en voldoen wij aan de European Union General Data Protection Regulation (GDPR).
Geen probleem om in te stromen als de cursus al begonnen is. Neem in dat geval even contact op via e-mail olaf@olafstevens.com of telefoon 0654910893.
De cursusprijs is exclusief het gebruik van klei, dit is ingegeven door het wisselende individuele gebruik. Het gebruik van een transparant basisglazuur en pigmenten voor decoraties zijn in de kleiprijs inbegrepen. De stookkosten: het bakken van de werkstukken is NIET inbegrepen in de cursusprijs. De stookkosten worden daarom aan het eind van de cursus afgerekend op basis van het aantal stoken dat de groep gemaakt heeft. Deze kosten worden gedeeld door het aantal deelnemers in de cursus.

Kom gerust even kijken en kennismaken op elk moment dat het je schikt op woensdag of donderdag. Ik ben er op woensdagen tussen 09:00 en 22:00 en op donderdagen van 13:30 tot 22:00

met vriendelijke groet, Olaf Stevens.

Studio Olaf Stevens
telefoon: 0654910893
BTW: NL001514901B90
K.V.K.23066197
ING Bank: NL22INGB0003216823

Klik hier voor de Algemene-voorwaarden-cursussen-en-workshops.pdfVoor meer informatie over deze cursus: contact@olafstevens.com